Feathers on Wings is the home of Alexander Kerkhof. Engaging in audiovisual projects and postproduction services since 2005.

Feathers on Wings is de eenmanszaak van Alexander Kerkhof waarmee hij sinds 2005 aan uiteenlopende audiovisuele producties werkt.

Via een grote variatie aan projecten en uitdagingen doorheen de jaren waarbij de lat telkens een stuk hoger kwam te liggen, is Feathers on Wings ondertussen multi-inzetbaar geworden in elk van de fases van een audiovisuele productie: conceptueel werk en visualisatie, pre-productie, het actief vormgeven van een project in productionele fase, en last but not least postproductie.

Naargelang de vraag werkt Feathers on Wings audiovisuele producties van a tot z uit, of neemt het op flexibele wijze bepaalde onderdelen voor zijn rekening.

Wat betekent dit concreet? Naast het volledige uitdenken, voorbereiden en praktisch uitvoeren van een audiovisueel project, kan Feathers on Wings ook apart ingeschakeld worden voor zaken als conforming, montage, grading, compositing en fx, animatie en beeldbewerking.

Feathers on Wings specialiseert zich verder in illustratief werk, ontwerpen en animeren in 2D en 3D.
Centraal in de werkwijze en aanpak van Alexander staan gedrevenheid, voortdurend bijleren en telkens weer de blik verder vooruit richten.

(+32) 486 361 458
alexander{at}feathersonwings.com