Feathers on Wings is de thuis van Alexander Kerkhof. Sinds 2010 engageer ik mij professioneel in audiovisuele projecten en postproductie diensten.

Afhankelijk van het project en de vraag wisselt mijn betrokkenheid tussen de verschillende fasen van een project. Een concept inhoudelijk verrijken en visualiseren om het daarna te gaan organiseren in preproductie is een eerste stap waarin ik mijn potentieel graag ontplooi. Het actief opvolgen van de uitwerking en het meewerken aan de productie vind ik essentieel om tijdens de afwerkingsfase het beste resultaat te bekomen.

Naast het projectwerk biedt ik postproductiediensten aan: conforming, montage, grading, compositing en fx, animatie en beeldbewerking.

Ontwerpen, tekenen, illustreren en animeren in 2D of 3D zijn vaardigheden die ik steeds verder ontwikkel, nodig heb en ook inzet voor specifieke opdrachten.

Hi there! Feathers on Wings is the home of Alexander Kerkhof. I am a professional active in the audiovisual sector since 2010. I provide specialized services in the preproduction, production and postproduction stages of audiovisual projects. Feel free to contact me!

info(at)feathersonwings.com
0486 / 361 458